x

DJI Ronin-MX Stabilisator | In Nieuwstaat

- In Nieuwstaat

- Compleet in doos

- 1 Maand garantie

€ 949,99

€ 1.389,-

Omschrijving


Het maken van cinematografische films vereist een snelle installatie en een groot aantal camera-configuraties. De Ronin-MX is ontworpen om veel van de camera's te dragen die dagelijks op sets wereldwijd worden gebruikt, en SmoothTrack ™ -algoritmen zorgen ervoor dat bewegingen in elke configuratie soepel verlopen. Een hergepositioneerde batterij verbetert de balans, terwijl de stabiliteit wordt verbeterd door een camerakooi waarin de gemonteerde camera's boven en onder op hun plaats worden vergrendeld. Stille motoren voorkomen dat op ingestelde microfoons motorgeluid wordt opgepikt.

- Speciaal ontworpen voor Cinema camera's
- Krachtige gimbal met stille motoren
- Compact en licht van gewicht
- Drie-assige beeldstabilisatie
- 32-Bits DSP processor
- Pan: 360 graden
- Tilt: 135 graden

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Almere.

Used Products Almere
Schoutstraat 9
1315 EV Almere

Telefoon: 036 - 841 79 62
WhatsApp: 036 - 841 79 62

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 4,-

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop