x

Samsung Galaxy A52 5G 128GB Zwart Enterprise Edition | Nieuw uit doos

- Nieuw uit doos (geopend ter controle van de inhoud)

- Alle accessoires inbegrepen

- 3 Maanden garantie

€ 269,99

Omschrijving

Met Samsung Enterprise editie smartphones speelt Samsung in op de wensen van zakelijke gebruikers. De telefoons ontvangen 4 jaar lang Knox Configure, E-FOTA ondersteuning en firmware- en beveiligingsupdates. Hierdoor voorkom je dat gevoelige bedrijfsinformatie in verkeerde handen valt en beheer je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Almere.

Used Products Almere
Schoutstraat 9
1315 EV Almere

Telefoon: 036 - 841 79 62
WhatsApp: 036 - 841 79 62

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 4,-

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop